Contact

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
‘Fysio voor dieren’ helpt uw dier graag. Wacht niet te lang als uw dier zich niet goed of vrij kan bewegen. Bel of mail, en we kijken samen wat de mogelijkheden voor uw dier zijn.
Volg alle activiteiten van Fysio voor dieren via Facebook , Instagram of  YouTube
 
Fysio voor dieren
Claudi Leijten
T 06 - 23 61 78 40
E info@fysiovoordieren.nl
 
Postadres:
Markt 30, 4931 BS Geertruidenberg
Behandellocaties Fysio voor dieren
Samenwerking
Fysio voor dieren werkt samen met een aantal dierenklinieken in de regio. De dierenfysiotherapeute is op deze locatie zelf werkzaam:
Behandellocatie hydrotherapie voor honden:
Behandellocaties Paard:
of bij jou op stal
Verwijzing dierenarts
‘Fysio voor dieren’ behandelt, net als andere dierenfysiotherapeuten, alleen na verwijzing of toestemming van de dierenarts. Na een vraaggesprek, observatie en testen stellen we een behandelplan en een bijbehorende kostenindicatie op. Na de behandeling wordt teruggerapporteerd aan de dierenarts.
 
Verzekering
Steeds meer verzekeraars vergoeden dierfysiotherapie, osteopathie, chiropractie en hydrotherapie binnen hun pakket. Informeer bij de verzekering van uw dier of de kosten vergoed worden.
 
Claudi Leijten is aangesloten als praktiserend-lid bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (N.V.F.D.) ,afgestudeerd osteopaat voor dieren (ICREO) en afgestudeerd veterinair chiropractor voor gezelschapsdieren (Supple Spine Institute).