top of page

Even voorstellen

Claudi Leijten

Claudi Leijten is professioneel dierenfysiotherapeut, osteopaat en chiropractor bij dieren. Ze volgde de opleiding tot humaan fysiotherapeut in Breda. Door haar grote liefde voor dieren is ze zich na haar opleiding verder gaan specialiseren in de dierfysiotherapie. Hiervoor volgende Claudi een post-HBO opleiding in Barneveld. Na zes jaar studeren en haar diploma’s op zak kon Claudi van haar passie haar werk maken. Gedreven en enthousiast begon ze, in 2001, haar eigen praktijk ‘Fysio voor dieren’. 

Na enkele jaren de dierfysiotherapie en fysiotherapie bij mensen af te wisselen, besloot ze in 2011 zich volledig te richten op dieren. Hiermee breidde ‘Fysio voor dieren’ de praktijk uit met hydrotherapie voor honden. Hiervoor volgde Claudi een speciale cursus en heeft ze zich aangesloten bij de vakgroep hydrotherapie hond. In 2015 heeft Claudi zeer succesvol de 3-jarige opleiding tot Osteopaat bij dieren afgerond en aansluitend de opleiding tot veterinaire chiropractor.

Claudi is dus zowel fysiotherapeut, osteopaat als chiropractor voor dieren, daardoor kan ze een mooie combinatie van behandelmogelijkheden kan bieden welke afgestemd op uw dier.

De afgelopen jaren heeft Claudi veel gedaan en geleerd. Kort na de start van haar praktijk werkte ze al samen met verschillende grote dierenklinieken in Brabant. Zo behandelde Claudi vele honden, katten en paarden. Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging voor dierenfysiotherapeuten; de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (N.V.F.D.). 

bottom of page